Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Celtic vill värva Haksabanovic

Sillybloggen

Sead Haksbanovic har inte spelat fotboll sedan i maj, då han gjorde sin sista match för Djurgården.

23-åringen har pausat sitt kontrakt med ryska Rubin Kazan och samtidigt som Haksabanovic inte skrivit på för någon ny klubb har många Dif-supportrar drömt att den tidigare IFK Norrköping- och Halmstads BK-spelaren representerar klubben även i höst. Något som är fullt möjligt, enligt sportchef Bosse Andersson.

– Hans ITC (internationellt transfercertifikat) ligger här. Oavsett fönster så är han registrerad här. Får han för sig det (att spela för Djurgården) så spelar det ingen roll om det sker i kväll. Han kan vara här. Självklart har vi pratat men det är väl inte hans förstagrej. Men eftersom den ligger här så kan det hända efter fönstret, sa Djurgårdens sportchef till Fotbollskanalen förra torsdagen.

ANNONS

Men så ser det inte ut att bli, enligt Aftonbladet. Tidningen skriver att Celtic jagar ytterforwarden och att han är den skotska klubbens huvudspår i jakt på förstärkning. Uppgifterna gör också gällande att det här blir storklubbens andra värvningsförsök av stjärnan och att Haksabanovic lockas av spel i Champions League samt chansen att vinna titlar.

Celtic är kvalificerat för Champions League efter att ha vunnit ligan i fjol.

Publicerad 2022-08-17 13:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto