Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sporting erbjuder Cristiano Ronaldo kontrakt

Sillybloggen

Sommarens följetong med Cristiano Ronaldo fortsätter.

Manchester United ska ha tröttnat på storstjärnans beteende och klubben överväger att bryta kontraktet. Portugisen själv ska också vilja lämna på grund av att han vill spela Champions League. Parterna befinner sig i minst sagt frostig situation.

Enligt brittiska The Independent har 37-åringen chansen att återvända till Sporting, som han tillhörde innan han slog igenom på stort. Den portugisiska klubben ska ha erbjudit Ronaldo ett kontrakt och helst ska klubben vilja knyta till sig honom på en fri transfer. Enligt Foot Mercato jobbar Sportings sportchef Hugo Viana hårt i kulisserna för en värvning.

ANNONS

Men en övergång är inte särskilt trolig, uppger portugisiska Record. Tidningen uppgav i tisdags, med hänvisning till en källa nära spelaren, att Cristiano Ronaldo inte är intresserad av en flytt till Sporting.

Publicerad 2022-08-18 11:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto