Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pulisic har ändrat sig – bytesaffären om Maguire går i stöpet

Sillybloggen

Under fredagskvällen rapporterade Daily Mail något sensationella uppgifter att Chelsea har kontaktat Manchester United för att höra om Harry Maguires tillgänglighet för en övergång. Vidare sa uppgifterna att det kunde bli aktuellt för United-tränaren Erik ten Hag att lämna sin lagkapten utanför startelvan mot Liverpool på måndag på grund av diskussionerna mellan klubbarna.

Chelseas plan var enligt Daily Mail att locka med Christian Pulisic som motpart i affären, en spelare som United har haft ett intresse för att värva denna sommar. Pulisic var enligt tidningen öppne för att flytta till Manchester.

Men nu har sagan tagit en vändning. Daily Mail skriver nu dagen efter, under lördagen, att Pulisic har ändrat sig och vill stanna i Chelsea för att slåss om en startplats. Därmed vill amerikanen inte skriva på för United och möjligheten för affären att gå igenom har gått i stöpet.

Om Pulisic skulle misslyckas att ta en plats i Chelsea vill han gå till en klubb som kan erbjuda honom spel i Champions League, vilket United inte kan. Åtminstone inte denna säsong.

Annons
Publicerad 2022-08-20 21:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto