Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nottingham värvar Lodi

Sillybloggen

Nottingham Forest är i år nykomling i Premier League och har i sommar hämtat in 17 spelare för runt två miljarder svenska kronor. Under senaste tiden har det ryktats om att ytterbackarna Serge Aurier, 29, och Renan Lodi, 24, är på väg in till klubben, och nu sägs den senare vara klar.

Enligt transfer-journalisten Fabrizio Romano har parterna kommit överens om en affär, då Lodi kommer in på lån från Atlético Madrid för fem miljoner euro, drygt 53 miljoner kronor, över resten av säsongen. Samtidigt sägs det finnas en köpoption, som den engelska klubben kan utnyttja, på 30 miljoner euro, drygt 319 miljoner kronor.

Enligt journalisten anländer spelaren till England under söndagen för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och sedan skriva på ett kontrakt med Forest.

Lodi har under senaste tre åren tillhört Atlético Madrid och har gjort fyra mål och sju assist på 84 framträdanden i La Liga. Han är även noterad för ett mål och tre assist på 27 matcher i Champions League. Vidare har han gjort 15 A-landskamper med Brasilien.

Annons
Publicerad 2022-08-28 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto