Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: PSV sätter stopp - vägrar sälja Gakpo till PL

Sillybloggen

Manchester United valde nyligen att värva Antony (Ajax) i stället för Cody Gakpo. Senaste dagarna har PSV-stjärnan kopplats ihop med en rad andra Premier League-klubbar, bland annat Southampton och Leeds. Men någon flytt ser det inte ut att bli.

Det är The Athletic som rapporterar att PSV har bestämt sig för att inte sälja Gakpo i sommar. Både Southampton och Leeds ska ha arbetat febrilt för att ro en övergång i hamn, varav den sistnämnde ska ha haft sin sportchef Victor Orta på plats i Nederländerna för att underlätta processen.

The Athletic hävdar vidare att PSV nu förbereder ett nytt, lukrativt kontraktsförslag till Gakpo, med förhoppningen att behålla 23-åringen över en längre tid.

Totalt har Gody Gakpo noterats för 46 mål samt 39 assist på 143 matcher i PSV-tröjan sedan han blev uppflyttad från klubbens akademi. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2026.

Annons
Publicerad 2022-09-01 09:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto