Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea nära Aubayemang - väntas bli klar innan deadline

Sillybloggen

Att Chelsea vill värva Pierre-Emerick Aubameyang är ingen hemlighet vid det här laget. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Londonklubben arbetar febrilt för att nå en överenskommelse med Barcelona innan transferfönstret stänger i kväll, torsdag.

Det är transferspecialisten Fabrizio Romano som rapporterar att Chelsea under natten till torsdagen har lagt ett nytt bud på Aubameyang värt tio miljoner pund (motsvarande cirka 124 miljoner svenska kronor) plus vänsterbacken Marcos Alonso, som tidigare kopplats ihop med Barça, i utbyte. Enligt uppgifterna överväger den katalanska storklubben nu budet, och klubbarna förhandlar för att nå en överenskommelse.

Romano hävdar vidare att alla parter känner sig övertygade om att affären kommer gå i lås innan deadline. Detta då Chelsea redan är överens med Aubameyang om de personliga villkoren för ett kontrakt.

Annons

Totalt har Pierre-Emerick Aubameyang noterats för 13 mål samt en assist på 24 matcher i Barça-tröjan sedan han anslöt från Arsenal i början av 2021. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2022-09-01 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto