Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vändningen: Costa får arbetstillstånd - flyger till England

Sillybloggen

Sasa Kalajdzic fick en mardrömsstart på sejouren i Wolverhampton. 25-åringen ådrog sig nämligen en korsbandsskada i sin Premier League-debut, vilket tvingade Wolves att agera på transfermarknaden.

Blickarna vändes då mot Diego Costa, som varit klubblös sedan i januari. The Athletic uppgavs dock nyligen att Wolves åkt på ett bakslag då 33-åringen fick avslag på sin första ansökan om arbetstillstånd, vilket är avgörande för att kunna spela i Premier League.

Men nu kommer en vändning i frågan.

Det är transferexperten Fabrizio Romano som rapporterar att Wolverhampton har fått rätt i sin överklagan och Costa har därmed fått arbetstillstånd. Romano hävdar vidare att forwarden nu kommer att flyga till England senare i kväll för att diskutera de sista detaljerna för ett ettårskontrakt, samt genomgå en läkarundersökning. Vilken status 33-åringen håller fysiskt kommer nämligen bli avgörande för om övergången går igenom eller inte.

Annons

Diego Costa har representerat en rad klubbar i karriären, bland annat Chelsea och Atlético Madrid.

Publicerad 2022-09-07 17:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto