Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Times: Chelsea vill anställa Campos

Sillybloggen

Det fortsätter att hända grejer i Chelsea. Sedan tidigare har sportchef Marina Granovskaia lämnat klubben och i veckan fick Thomas Tuchel sparken, varpå Graham Potter rekryterades som ny huvudtränare.

När det gäller sportchefsrollen har nye ägaren Todd Boehly agerat som ansvarig på interimbasis senaste tiden, men tanken är att Boehly tillsammans med Potter nu tillsammans ska hitta en ny, permanent sportchef. Då kommer uppgifter som gör gällande att Chelsea har blickarna inställt på ett högt aktat namn.

Det är The Times som rapporterar att Chelsea har ögonen på Luis Campos. 58-åringen är högt ansedd inom fotbollsvärlden och har agerat “fotbollsrådgivare” år Paris Saint-Germain sedan i somras. Enligt uppgifterna ska Boehly redan ha varit i kontakt med Campos.

Luis Campos är främst känd för sitt framgångsrika arbete med både Monaco och Lille.

Annons

Chelsea spenderade 261 miljoner pund (cirka 3,2 miljarder svenska kronor) på nyförvärv i somras, vilket var ett nytt klubbrekord. Enligt The Times väntas Londonklubben investera “aggressivt” i januarifönstret.

Publicerad 2022-09-11 09:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto