Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Kanté inte överens med Chelsea - kan lämna som bosman

Sillybloggen

Samtidigt som N’Golo Kanté har varit en nyckelspelare i Chelsea har han även dragits med stora skadebekymmer senaste åren. Mittfältaren har bara ett år kvar på sitt kontrakt och kan därmed lämna Londonklubben som bosman nästa sommar, och nu talar en del för att det kan komma att bli så.

Nu kommer nämligen uppgifter som gör gällande att parterna har svårt att komma överens om en lösning.

Det är The Athletic som rapporterar att Chelsea har erbjudit Kanté ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år. Enligt uppgifterna är 31-åringen dock inte redo att acceptera villkoren, då han vill ha ett längre kontrakt. Detta då jämnåriga nyförvärvet Kalidou Koulibaly fick ett fyraårskontrakt när han skrev på i somras.

Anledningen att Chelsea inte är redo att erbjuda Kanté ett längre kontrakt är dock fransmannens återkommande skadeproblem. Det återstår att se ifall någon av sidorna är redo gå med på motpartens krav.

Annons

The Athletic hävdar att två Premier League-klubbar och flera utländska (i Spanien, Tyskland och Frankrike) klubbar håller ögonen på mittfältarens kontraktssituation.

Totalt har N’Golo Kanté noterats för 13 mål samt 15 assist på 262 matcher i Chelsea-tröjan sedan han värvades från Leicester 2016.

Publicerad 2022-09-12 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto