Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United redo att erbjuda Arias ett kontrakt

Sillybloggen

Nyligen rapporterade Daily Mirror att Manchester United är intresserat av att värva den colombianske högerbacken Santiago Arias, 30, som är klubblös efter att ha lämnat Atlético Madrid i somras. Enligt tidningen är chefstränare Erik ten Hag inte förtjust i Aaron Wan-Bissaka och letar därmed efter en lösning för att ge Diogo Dalot konkurrens på högerbacksplatsen.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att United-tränaren har fattat ett beslut.

Det är El Deportivo som rapporterar att Manchester United är redo att erbjuda Arias ett kontrakt. Enligt uppgifterna är det ten Hag som har drivit processen då han känner till 30-åringen väl från tiden då han var tränare för Ajax, och Arias samtidigt representerade PSV Eindhoven.

Det återstår att se ifall parterna kommer överens. Spelaren själv sägs dock vara angelägen om att få till en flytt till Premier League-jätten.

Santiago Arias började karriären i colombianska La Equidad innan han tog steget till Sporting. Högerbacken har även spelat för Bayer Leverkusen och Granada.

Annons
Publicerad 2022-09-13 11:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto