Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Roma ska ta kontakt med Lindelöfs agent

Sillybloggen

Victor Nilsson Lindelöf, 28, har under en längre tid kopplats ihop med Roma, men än så länge är den svenske landslagskaptenen kvar i Manchester United.

Roma-spåret verkar dock inte vara helt dött.

Enligt Sportitalia-journalisten Rudy Galletti blev den italienska huvudstadsklubben nyligen erbjuden flera kontraktslösa mittbackar – som Jason Denayer (senast i Lyon) och Dan-Axel Zagadou (senast i Dortmund) – men tackade vänligen men bestämt nej. I stället siktar José Mourinho och Roma-ledningen pin sig på att förstärka försvaret i januari och det är där som Nilsson Lindelöf kommer in i bilden.

Enligt Galletti ska klubben ta kontakt med Victor Nilsson Lindelöfs agent (Hasan Cetinkaya) för att få en hint om vilka möjligheter de har till att värva honom i vinter. Galletti uppger även att Roma har för avsikt att höra sig för kring statusen kring Chelseas Trevoh Chalobah och Tottenhams Japhet Tanganga.

Annons

Victor Nilsson Lindelöf har fått sparsam speltid, samtidigt som han varit skadad, i Manchester United under inledningen av säsongen. Hans nuvarande kontakt med den engelska storklubben sträcker sig till sommaren 2024.

Publicerad 2022-09-15 17:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto