Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: Chelsea vill köpa loss Harris

Sillybloggen

När Fulhams U21-lag besegrade Chelseas dito med 3-0 i augusti gjorde Luke Harris hattrick. Den 17-årige mittfältaren ska ha presterat så pass bra att Londonklubben nu uppges vara redo att betala stora pengar för att knyta honom till sig.

Det är Daily Mirror som rapporterar att Chelsea är redo att betala 25 miljoner pund (drygt 305 miljoner kronor) plus fem miljoner pund (drygt 60 miljoner kronor) i bonusar för att köpa loss Harris. En hissnande summa för en 17-åring som ännu inte har debuterat i Premier League, men det skulle samtidigt vara en värvning som ligger helt i linje med nye ägaren Todd Boehlys strategi.

Chelsea har nämligen redan spenderat över en halv miljard svenska kronor sammanlagt på att köpa loss talangerna Gabriel Slonina (18), Carney Chukwuemeka (18) och Cesare Casadei (19).

– Han kommer att få matcher, han kommer att vara på bänken och han kommer att få minuter. Vi måste ha tålamod med honom och inte sätta press på honom. Nu behöver vi hjälpa honom att utvecklas. Han kommer att få sin tid i A-laget, för han har kvaliteten som krävs, sa Fulhams chefstränare Marco Silva nyligen om Harris.

ANNONS

Luke Harris, som har representerat Wales på ungdomslandslagsnivå, skrev nyligen på sitt första A-lagskontrakt med Fulham. Avtalet sträcker sig till 2025.

Publicerad 2022-09-25 11:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto