Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spansk media: Real Madrid kan värva Diaz i rörig affär

Sillybloggen

Marco Asensio, 26, är petad i Real Madrid och ser ut att lämna klubben som bosman nästa sommar då hans kontrakt löper ut. Football Espana rapporterar att “Los Blancos” räknar med att yttern kommer att lämna, och därmed har man redan börjat leta efter en ersättare.

Enligt samma uppgifter vill Real Madrid “värva tillbaka” Brahim Diaz, som för tillfället är utlånad till Milan. Milanoklubben påstås ha en köpoption på 22 miljoner euro (cirka 240 miljoner kronor) inskriven i avtalet som man kan utnyttja.

Kruxet? Real Madrid har en återköpsklausul på Diaz värd 30 miljoner euro (328 miljoner kronor). Skulle Milan välja att köpa loss 23-åringen i sommar kan “Los Blancos” alltså helt sonika köpa tillbaka honom direkt, för 88 miljoner kronor mer än vad man fick i övergångssumma.

Totalt har Brahim Diaz noterats för tolv mål samt nio assist på 86 matcher i Milan-tröjan sedan han anslöt på lån från den spanska huvudstadsklubben inför säsongen 2021/22.

ANNONS
Publicerad 2022-09-26 17:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto