Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Turkiska uppgifter: Galatasaray vill låna Lindelöf

Sillybloggen

Victor Nilsson Lindelöf drogs med skadeproblem i somras och missade säsongsinledningen i Premier League. Därefter har Raphaël Varane och Lisandro Martinez växt fram till att bli ett stabilt mittbackspar i Manchester United, vilket har hållit 28-åringen och lagkaptenen Harry Maguire utanför startelvan senaste omgångarna.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns utländskt intresse för svenskens tjänster.

Det är turkiska tv-kanalen A Spor som rapporterar att Galatasaray vill låna Lindelöf. Svensken ska tidigare ha identifierats som en potentiell ersättare ifall Victor Nelsson, som jagas av Sevilla, skulle lämna.

Men nu ska alltså United-backen vara på radarn ändå som en “prioritet” och Galatasaray väntas lägga ett lånebud med mål att knyta Lindelöf till sig i januari, enligt uppgifterna.

Victor Nilsson Lindelöfs kontrakt med Manchester United sträcker sig till 2024. I somras kopplades han även ihop med Napoli och Roma.

Annons

Galatasaray storsatsade i somras när man gjorde klart med Mauro Icardi, Dries Mertens och förre Manchester United-mittfältaren Juan Mata.

Publicerad 2022-09-26 18:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto