Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PSG redo att sänka prislappen på Wijnaldum

Sillybloggen

Georginio Wijnaldum är utlånad till Roma från Paris Saint-Germain. Mittfältaren han dock bara göra en ligamatch för Romklubben innan han ådrog sig en allvarlig skada, men i början av 2023 väntas han vara tillbaka på planen.

Nu kommer nya uppgifter om nederländarens framtid.

Det är Calciomercato som rapporterar att Roma och PSG i januari kommer att ha ett möte om Wijnaldums framtid. Att förlänga lånet över säsongen 2023/24 är inte aktuellt då 31-åringens kontrakt med PSG löper ut sommaren 2024, därmed kan en permanent övergång i stället bli aktuellt.

Enligt uppgifterna kan PSG vara villigt att sänka prislappen på Wijnaldum och tillåta Roma att värva honom för mindre än tio miljoner euro, cirka 110 miljoner kronor, vilket är vad utköpsklausulen som finns i kontraktet ligger på. Det återstår att se hur långt PSG är redo att sänka priset för att släppa mittfältsstjärnan.

ANNONS
Publicerad 2022-09-26 23:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto