Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Romano: Då blir Kulusevski Tottenham-spelare permanent

Sillybloggen

Dejan Kulusevski har visat framfötterna i Tottenham och det är egentligen bara detaljer som återstår till dess att svensken, som är utlånad från Juventus, kommer att tillhöra Londonklubben på permanent basis.

Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver att affären kommer att göras oavsett vad, men det finns en klausul som gör att ”Spurs” kan bli tvingat att köpa loss ytterforwarden. Enligt uppgifterna måste Tottenham betala 35 miljoner euro, lite mer än 380 svenska kronor, till Juventus om Kulusevski spelar 45 minuter i mer än 20 Premier League-matcher och om klubben kvalificerar sig för Champions League.

Om de kraven inte uppfylls har Tottenham ändå en utköpsklausul på 22-åringen som klubben lär aktivera om det blir aktuellt.

Kulusevski har berättat att han stormtrivs i Spurs och framför allt under tränare Antonio Contes ledning.

ANNONS

– Jag är väldigt glad över min roll och hur laget utvecklas. Jag är väldigt hoppfull inför framtiden, sa han nyligen till Fotbollskanalen.

Publicerad 2022-09-28 11:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto