Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Messi vill inte förlänga - föredrar USA

Sillybloggen

Katalanska tv-kanalen Betevé uppger att Lionel Messi inte vill förlänga med PSG. Vilket i sådana fall skulle innebära att det här blir den sista säsongen för argentinaren i den franska huvudstaden. PSG har velat förnya kontraktet ytterligare en säsong.

Enligt Betevé ska anledningen vara att 34-åringen inte till fullo har lyckats anpassa sig till den nya tillvaron och en flytt till USA uppges nu vara intressant. Det har även spekulerats om Messis eventuella återkomst till Barça, men enligt uppgifterna skulle detta alltså inte vara bland superstjärnans prioriteringar.

ANNONS
Publicerad 2022-09-28 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto