Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Neves är Barças förstaval

Sillybloggen

Sergio Busquets, 34, har ett utgående kontrakt och ryktas vara på väg bort från Barcelona efter säsongen. Därmed har den katalanska storklubben börjat förbereda sig för ett liv utan mittfältsankaret, och nu kommer uppgifter som gör gällande att en ersättare har pekat ut.

Det är Sport som rapporterar att Barcelona har identifierat Ruben Neves som sitt förstaval. Portugisen har kontrakt med Wolverhampton till 2024, men Premier League-klubben är väl medvetna om att man kan komma att behöva att sälja i sommar för att inte riskera att tappa honom som bosman ett år senare.

Sport hävdar vidare att Barça även har varit intresserat av Martin Zubimendi, men Real Sociedads priskrav och ovilja att sälja har gjort att värvningen känns “omöjlig” att genomföra i nuläget.

Totalt har Ruben Neves gjort 25 mål samt tolv assist på 220 matcher i Wolves-tröjan sedan han värvades från Porto 2017. På 25-åringens meritlista finns även 32 landskamper för Portugal.

Annons
Publicerad 2022-09-29 23:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto