Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Pressen ökar på Barça i kampen om Moleiro

Sillybloggen

Efter Camp Nous kelgris Pedri är nu Alberto Moleiro nästa UD Las Palmas-talang på Barcelonas radar. Klubben har gett klartecken till en potentiell flytt, men enligt spanska Mundo Deportivo måste Barça snabba på processen innan priset på 18-åringen skjuter i höjden.

Förra säsongen lade Barça ett bud på 10 miljoner euro för den offensiva mittfältaren, men lyckades inte nå en överenskommelse med Segunda-klubben. Las Palmas säger att de inte har något behov av att sälja spelaren just nu. Moleiro har ett kontrakt för ytterligare tre säsonger och en utköpsklausul på 30 miljoner euro.

Men affären kan trots det bli dyrare än så. Las Palmas, nuvarande serieledare i andra divisionen, har nämligen inkluderat en klausul i Moleiros kontrakt som gör att priset stiger till 60 miljoner euro om klubben tar sig tillbaka upp till La Liga.

ANNONS
Publicerad 2022-09-29 18:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto