Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kvartett gör upp om att ersätta Giampaolo

Sillybloggen

Sampdoria har haft en bedrövlig start på säsongen och 3-0-förlusten hemma mot AC Monza blev droppen. Marco Giampaolo sparkades efter att ha samlat ihop två poäng på de åtta första omgångarna.

Nu jagas ersättare och en av favoriterna som pekas ut att ta över är Roberto D’Aversa som själv fick sparken från just Sampdoria så sent som i januari. Ytterligare en tidigare tränare för klubben, Claudio Ranieri, ses också som en av favoriterna att ta över. Enligt Calciomercato.com ses Ranieri som en dröm för Sampdoria, främst av ekonomiska skäl.

Utöver de två före detta tränarna har två tidigare storspelare seglat upp som alternativ. Både Dejan Stankovic och Daniele De Rossi nämns som eventuella lösningar. Stankovic har även kopplats ihop med sitt kära Inter om klubben väljer att sparka Inzaghi. Tidigare Sampdoria-presidenten Enrico Mantovani håller dock tummarna för Roma-legendaren och twittrade under söndagen: “Hoppas på De Rossi”.

ANNONS
Publicerad 2022-10-03 12:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto