Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sport: Barça visar intresse för Rashford

Sillybloggen

Marcus Rashford har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester United och kan därmed komma att lämna klubben som bosman nästa sommar. I avtalet finns dock en option som gör det möjligt för parterna att förlänga med ytterligare ett år.

24-åringen har fått ett lyft under nye chefstränaren Erik ten Hag och står så här långt noterad för tre mål samt två assist på sju matcher i Premier League. I somras ryktades Paris Saint-Germain vara intresserat av Rashford – och nu kommer uppgifter som gör gällande att intresset är större än så.

Nu rapporterar nämligen spanska Sport att Marcus Rashford är en potentiell värvning för storsatsande Barcelona. I nuläget finns det dock inte några indikationer som tyder på att forwarden, som också kan spela ytter, har några planer på att lämna Old Trafford inom kort.

ANNONS
Publicerad 2022-10-04 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto