Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal uppges vilja genomföra bytesaffär

Sillybloggen

Arsenal har under senaste tiden rapporterats vara intresserat av att värva den italienske mittfältaren Manuel Locatelli, 24, från Juventus. Under onsdagen rapporterar den engelska tidningen Daily Express att det kan bli en bytesaffär.

Enligt tidningen är Arsenal villigt att skicka iväg mittfältaren Albert Sambi Lokonga, 22, åt motsatt håll för att få in Locatelli framöver. Uppgifterna gör gällande att båda spelarna värderas till runt 26 miljoner pund, drygt 323 miljoner kronor.

Lokonga kom till “Gunners” från Anderlecht under sommaren 2021 och har sedan dess kommit till spel från start i 14 Premier League-matcher. Locatelli anslöt i sin tur till Juventus från Sassuolo under 2021 på lån till nästa sommar, då Turin-klubben har en köpoption.

Annons
Publicerad 2022-10-05 13:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto