Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Galatasaray kommer gå "all in" för Ronaldo i januari

Sillybloggen

Ryktena kring Ronaldos vara eller icke vara i Manchester United fortsätter. Nu kommer uppgifter från turkiska Fotomac som gör gällande att Galatasaray kommer gå “all in” med ett ambitiöst bud på portugisen i januarifönstret.

Klubbchefen Erden Timur, ska enligt tidningen, vara i konstant kommunikation med Ronaldos representanter. 37-åringen var redan starkt kopplad till Galatasaray under sommaren men parterna kom aldrig överens.

Situationen i Manchester United har sedan dess inte blivit bättre där portugisen hittills bara har startat en ligamatch den här säsongen. När han sedan fick sitta på bänken under hela Manchester-derbyt senast har ryktena återigen tagit fart.

ANNONS
Publicerad 2022-10-06 15:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto