Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

BBC: Carrick kan ta över Middlesbrough 

Sillybloggen

Middlesbrough ligger på 18:e plats i Championship och sparkade nyligen chefstränaren Chris Wilder. Klubben är därmed på jakt efter en ersättare, och nu kommer uppgifter som gör gällande att blickarna har vänts mot en tidigare Manchester United-tränare.

Det är BBC som rapporterar att Middlesbrough är angeläget om att träffa Michael Carrick för att diskutera ett potentiellt samarbete, där United-ikonen i så fall tar över som ny huvudtränare permanent.

Carrick spelade tolv säsonger i Manchester United som spelare, och var sedan assisterande tränare i klubben i knappt tre år. Han lämnade dock i början av december 2021, kort efter att Ole Gunnar Solskjær fått sparken, och har varit klubblös sedan dess.

Skulle Michael Carrick ta över Middlesbrough blir det hans första, permanenta uppdrag som huvudtränare i karriären.

ANNONS
Publicerad 2022-10-07 21:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto