Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Manchester United kommer förlänga med Dalot

Sillybloggen

Diogo Dalot, 23, har tagit en ordinarie startplats i Manchester United och gjort stor succé sedan Erik ten Hag tog över som ny chefstränare. Högerbacken har ett utgående kontrakt och tidigare har Barcelona uppgetts ha ögonen på portugisen, men nu kommer uppgifter som gör gällande att han lär bli kvar på Old Trafford.

Det är ESPN som rapporterar att Manchester United kommer aktivera en klausul som finns inskriven i Dalots kontrakt som innebär förlängning med ytterligare ett år, till sommaren 2024. Detta för att avvärja Barças intresse.

Dalot kommer därmed inte vara tillgänglig som bosman efter säsongen, och det är inte uteslutet att Manchester United erbjuder honom ett nytt, längre kontrakt. Mycket talar för att Barcelona kommer fortsätta följa 23-åringen.

Totalt har Diogo Dalot noterats för ett mål samt fem assist på 78 matcher sedan han värvades från Porto 2018. På meritlistan finns dessutom sex landskamper för Portugal.

Annons
Publicerad 2022-10-17 14:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto