Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF i kontakt med Rydström

Sillybloggen

Få kan ha missat Henrik Rydströms framfart senaste åren.

Succétränaren ledde Kalmar FF till en meriterande sjätteplats i allsvenskan i fjol, och den här säsongen är Smålandslaget med och utmanar om en Europaplats med två matcher kvar att spela. Aftonbladet har tidigare rapporterat att Rydström är AIK:s förstaval i jakten på en ny huvudtränare till 2023.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att intresset är konkret även från en annan allsvensk storklubb.

Det är Expressen som rapporterar att Malmö FF har tagit kontakt med Rydström. Enligt tidningen ska sportchef Andreas Georgson pratat med KFF-tränaren så sent som förra veckan, och han är nu en av flera kandidater som de himmelsblå utvärderar till nästa år.

Annons

Efter 0-0-matchen mot Sirius i måndags sa Rydström så här om sin framtid:

– Det är roligare än att det inte gör det (snackas om honom). Som spelare var det ju bara all annan skit man fick höra om sig själv. Ingen ville ha mig. Jo, Tromsö ville köpa mig en gång var det en agent som sa. Så det är roligare att det är så här.

Blir du kvar i Kalmar?
– Ja. 

Det är helt säkert?
– Jag har ju kontrakt till (och med) 2024 och trivs jävligt bra. Jag har en otroligt stimulerande uppgift. Så, mm.

MFF har som bekant en turbulent säsong bakom sig. Bland annat fick Milos Milojevic tidigt sparken och därefter har varken Andreas Georgson eller Åge Hareide, som agerat interimtränare under året, lyckats vända lagets säsong. Det återstår att se ifall de regerande svenska mästarna lyckas locka Henrik Rydström till sig.

Annons
Publicerad 2022-10-25 10:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto