Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: United skiftar fokus - vill värva Bellingham

Sillybloggen

Enligt tyska Bild är det Manchester City, Liverpool, Chelsea och Real Madrid som i första hand gör upp om Jude Bellingham. Borussia Dortmund-stjärnan väntas säljas för över en miljard i sommar – och nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en storklubb har gett sig in i jakten.

Det är The Mirror som rapporterar att Manchester United har gjort Bellingham till sitt primära transfermål. Chefstränare Erik ten Hag ville som bekant värva Frenkie de Jong från Barcelona i somras, men nu ska han alltså ha prioriterat om och i stället vänt blickarna mot den 19-årige Dortmund-mittfältaren.

The Mirror hävdar vidare att Manchester United är medvetet om att man måste kvalificera sig till Champions League nästa säsong för att ha en chans att värva Bellingham. Ten Hag är nu angelägen om att ro värvningen i hamn trots den ryktade övergångssumman på 130 miljoner pund, drygt 1,6 miljarder kronor, som det väntas kosta att ta engelsmannen till Old Trafford.

ANNONS

Totalt har Jude Bellingham noterats för 19 mål samt 20 assist på 109 matcher i Borussia Dortmund-tröjan sedan han värvades 2020. På meritlistan finns redan 17 landskamper för England.

Publicerad 2022-11-03 07:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto