Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sport: Jorginho kräver dubblad lön för nytt Chelsea-kontrakt

Sillybloggen

Jorginho har ett utgående kontrakt med Chelsea och kan därmed komma att lämna som bosman i sommar. Mittfältaren har tidigare kopplats ihop med både Milan och Barcelona, men hans agent har avslöjat att ett nytt avtal med Londonklubben är prioriterat.

Nu rapporterar spanska Sport att Jorginho vill ha ett nytt kontrakt med dubbelt så hög lön jämfört med vad han har i dag för att stanna på Stamford Bridge. Det skulle betyda att Chelsea behöver erbjuda 30-åringen ett avtal värt omkring tolv miljoner pund (cirka 150 miljoner kronor) om året. Det återstår att se ifall “The Blues” är redo att lägga en sådan lön på italienaren.

Sport hävdar vidare att Jorginho redan har konkreta avtal på bordet från Milan och Barcelona. I och med att Chelsea-stjärnan har ett utgående kontrakt kan han skriva på för en ny klubb redan efter årsskiftet, för att sedan ansluta gratis efter säsongen.

ANNONS

Totalt har Jorginho noterats för 29 mål samt åtta assist på 205 matcher i Chelsea-tröjan sedan han värvades från Napoli 2018.

Publicerad 2022-11-06 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto