Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Miami-direktören om Messi: "Jättebra att kopplas ihop med fantastiska spelare"

Sillybloggen

Paris Saint-Germain-stjärnan Lionel Messi, 35, har kontrakt med den franska storklubben till nästa sommar, och därefter är det ovisst kring vad han har för plan för nästa säsong. Tidigare har det kommit uppgifter om att Messi kommer återvända till Barcelona, men även att Inter Miami vill försöka ta in den argentinske stjärnspelaren.

Nu kommenterar Inter Miami-direktören Chris Henderson klubbens koppling till Messi, men utan att vilja gå in på om Miami vill värva den argentinske spelaren.

– Jag visste att Messi skulle komma upp (som en fråga). Det är jättebra att kopplas ihop med fantastiska spelare, men jag vill inte kommentera någon som inte är i vår trupp och spekulationer och rykten, men han är en av de bästa som tillhört den här sporten. Messi skulle förändra vilket lag som helst i världen, men jag vill inte spekulera eller prata om honom med koppling till vårt lag, säger Henderson enligt Sky Sports.

Messi är den här säsongen noterad för tolv mål och 14 assist på 18 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2022-11-08 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto