Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United förväntar sig att Ronaldo lämnar - i januari

Sillybloggen

Flera medier rapporterade på tisdagen att Manchester United förväntar sig att Cristiano Ronaldo lämnar klubben, redan i januari.

Det har stormat kring Ronaldo den senaste tiden. I slutet av oktober, när United mötte Tottenham, vägrade stjärnan bytas in och lämnade planen innan slutsignal. För det straffades han med att uteslutas från träning, dessutom missade han en match mot Chelsea.

Sky Sports-journalisten Florian Plettenberg och spanska ESPN rapporterade båda om Ronaldos framtid. Enligt uppgifterna är det klubbens ledning som förväntar sig att Ronaldo lämnar redan under vinterns transferfönster. Med det i åtanke ska klubben, enligt samma uppgifter, redan påbörjat jakten på en ersättare. Telegraph har tidigare nämnt Benjamin Sesko och Dusan Vlahovic som potentiella ersättare.

ANNONS

Det har ryktats om vilken klubb som skulle kunna bli portugisens nästa, där en återkomst i Sporting har kommit på tal. Men klubben själva har uppgett att de inte har råd. Även Chelsea, Paris Saint-Germain och Inter Miami har kommit på tal.

Den här säsongen har Cristiano Ronaldo gjort tre mål och två assist på totalt 16 matcher. Kontraktet går ut sommaren 2023.

Publicerad 2022-11-08 14:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto