Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Lundgren och Brannefalk lämnar Norrby

Sillybloggen

Norrby IF ramlade nyligen ner till ettan, och tidigare i veckan gav klubben besked om att chefstränaren Mak Lind lämnar sitt uppdrag i klubben. Under torsdagen kom även besked om att Viktor Bergh går vidare i sin karriär, och nu meddelar Norrby att även Fredrik Lundgren och Johan Brannefalk gjort sitt i klubben.

– Jag har trivts otroligt bra här med alla människor i och runt föreningen. Norrby är en väldigt familjär klubb som verkligen tagit hand om en. Tiden här har gjort mig till en bättre fotbollsspelare. Jag har gjort många år i superettan, men jag måste säga att 2021 var min bästa säsong någonsin, och det har jag ledarstaben att tacka för, säger Lundgren i en kommentar på klubbens hemsida.

Brannefalk:

– Tiden här har varit den roligaste i min karriär, både på och utanför planen. Jag har aldrig upplevt en klubb där alla tagit hand om varandra som man gjort här. Vi har haft en otroligt fin gemenskap där vi även umgåtts mycket utanför fotbollen. Norrby IF är den klubb jag trivts bäst i, säger Brannefalk på hemsidan.

Annons

Norrby blev i år nästjumbo i superettan.

Publicerad 2022-11-11 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto