Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool sägs leda jakten på Bellingham

Sillybloggen

Jude Bellingham jagas av i princip samtliga storklubbar i Europa. 19-åringen är redan en etablerad stjärna i Dortmund och tar även plats i den engelska VM-truppen. Prislappen sägs ligga på 1 miljard. Nu rapporterar spanska Sport att Liverpool kan kan få ett försprång då en eventuellt stigande prislapp kommer skaka av sig Real Madrid.

Uppgifterna gör nämligen gällande att Bellingham kan kosta så mycket som 1,5 miljarder med ett lyckat mästerskap i Qatar i ryggen. Liverpool och Real Madrid har länge sätts som de två klubbarna som leder jakten men Los Blancos ska enligt uppgifterna inte vara speciellt intresserade om ett större budkrig trappas upp. Detta till skillnad från Liverpool som väntas få nya ägare inom en snar framtid.

ANNONS
Publicerad 2022-11-19 15:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto