Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Real Madrid överväger Leão

Sillybloggen

Karim Benzema är skadad och kommer att missa VM i Qatar. Samtidigt råder det osäkerhet kring hur länge forwardsstjärnan kommer bli borta, och nu rapporterar Sport att Real Madrid anser att man behöver hitta en ersättare redan i januari för att kunna utmana Barcelona om La Liga-titeln den här säsongen.

Sport hävdar att chefstränare Carlo Ancelotti har övertygat ledningen om att värva offensiv förstärkning när transferfönstret öppnar efter nyår, och då kommer blickarna att riktas mot Rafael Leão, 23. Enligt uppgifterna överväger Real Madrid nu att försöka värva Milan-stjärnan, som ännu inte har skrivit på ett nytt kontrakt med Milanoklubben.

Leão har kontrakt till 2024 och Milan uppges inte vilja tappa sitt stjärnskott gratis, vilket kan öppna för en försäljning senast i somras. Enligt uppgifterna kan Real Madrid behöva betala 80 miljoner euro, knappt 880 miljoner kronor, för att köpa loss 23-åringen.

Annons

Totalt har Rafael Leão noterats för 34 mål samt 30 assist på 135 matcher i Milan-tröjan sedan han anslöt från Lille 2019. Portugisen har växt fram till en nyckelspelare senaste åren och ledde i fjol klubben till ligatiteln.

Publicerad 2022-11-20 22:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto