Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Utländska klubbar utmanar MFF om Le Roux

Sillybloggen

För knappt två veckor sedan rapporterade Fotbolldirekt att Malmö FF är intresserat av att värva Luke Le Roux, 22, från Varberg. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det även finns utländskt intresse för mittfältaren.

Det är iDiski Times som rapporterar att Sparta Rotterdam och Cecle Brugge är har Le Roux på sin önskelista inför januarifönstret. Enligt samma uppgifter är MFF fortsatt en av flera toppklubbar i allsvenskan som håller ögonen på 22-åringen, som dock sägs föredra en flytt utomlands.

Totalt har Luke Le Roux noterats för ett mål samt en assist på 79 matcher i Varberg-tröjan sedan han anslöt från Supersport United i början av 2020. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till slutet av säsongen 2023.

Annons
Publicerad 2022-11-23 13:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto