Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nainggolan på klubbjakt: "Träffade Galliani i Qatar"

Sillybloggen

Nyligen gick Radja Nainggolan, tidigare ibland annat Inter och Roma, och den belgiska klubben Royal Antwerp skilda vägar efter en rad kontroverser. För ungefär en månad sedan stoppades han och greps av polis efter att ha kört bil utan giltigt körkortoch i oktober blev han petad till B-laget efter att ha rökt på lagets avbytarbänk inför en match. 

34-åringen är för tillfället klubblös. Men några planer på att avsluta karriären har han inte och kanske blir det återkomst till Italien för mittfältaren. För han bekräftar att han träffat Monza president Adriano Galliani.

– Jag träffade Adriano Galliani i Qatar. Han sa till mig att jag kan ringa honom om jag vill fortsätta spela utan att tjäna alltför mycket pengar. Jag vill inte sluta. Jag vill gärna hitta en ny klubb, säger Nainggolan till Het Nieuwsblad enligt bold.dk.

ANNONS
Publicerad 2022-11-27 21:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto