Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: United skiftar fokus - vill värva Caicedo

Sillybloggen

Frenkie de Jong vill inte lämna Barcelona och Jude Bellingham påstås föredra andra alternativ. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Manchester United har skiftat fokus i jakten på en högkvalitativ, spelskicklig defensiv mittfältare till nästa säsong.

Det är tyska Sky som rapporterar att Manchester United planerar att försöka värva Moisés Caicedo, 21. Enligt uppgifterna är chefstränare Erik ten Hag en stor beundrare av Brightons succémittfältare och är nu “mycket intresserad” av att knyta till sig honom i sommar.

Enligt samma uppgifter finns Caicedo även med på Liverpools önskelista, bakom just Jude Bellingham. 21-åringen beskrivs som en “exceptionell spelare med fantastisk karaktär” av sina lagkamrater. Brighton hoppas dock att mittfältsstjärnan ska stanna längre än till sommaren 2023.

Totalt har Moisés Caicedo noterats för två mål samt två assist på 25 matcher i Brighton-tröjan sedan debuten förra säsongen, och på meritlistan finns redan 27 landskamper för Ecuador. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

ANNONS
Publicerad 2022-11-28 23:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto