Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Haaland och Foden försöker få Bellingham till City

Sillybloggen

Jude Bellingham har varit på i princip samtliga storklubbars radar den här säsongen. Dragkampen om 19-åringen väntas bli intensiv och dyr. Marknadsvärdet, enligt Transfermarkt, ligger på cirka en miljard kronor. Utöver sin fina säsong med Dortmund i ryggen har den centrala mittfältsstjärnan även hunnit med ett mål i inledningen av VM-turneringen i Qatar.

Nu kommer nya uppgifter från brittiska CaughtOffisde där storagenten Haydn Dodge säger att Manchester City-duon Erling Haaland och Phil Foden försöker övertyga Bellingham om att göra de sällskap i klubben.

-Bellingham kan faktiskt vänta och gå gratis, jag vet att den tanken har slagit honom. Jag vet också att Erling Haaland och Phil Foden har försökt övertala honom om att gå till Manchester City, säger Dodge via CaughtOffside.

Enligt samma uppgifter kan klubben behöva offra Jack Grealish för att få plats med 19-åringen och komma runt ekonomiska fair play-reglerna (FFP).

ANNONS
Publicerad 2022-12-01 14:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto