Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fransk media: Henry kan bli belgisk förbundskapten

Sillybloggen

Bronsmedaljören från VM i Ryssland 2018, Belgien, stod för ett fiasko i VM i Qatar 2022. De röda djävularna behövde besegra Kroatien i den sista gruppspelsomgången för att inte bli eliminerat i gruppspelet, men mäktade bara med ett 0-0-resultat.

Efter uttåget bekräftade förbundskapten Roberto Martínez att han lämnar sin post och under dagen har det ryktats vilt om vem som blir hans ersättare. Nu rapporterar offentliga franska radio- och tv-bolaget RTBF att tre kandidater är hetast: Burnley-tränaren Vincent Kompany, Monaco-tränaren Philippe Clement och Thierry Henry som agerat assisterande förbundskapten till Martínez sedan 2021.

Martínez var belgisk förbundskapten mellan 2016 och 2022.

ANNONS
Publicerad 2022-12-02 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto