Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Rabiot kan lämna i sommar - löneanspråket för högt för Juventus

Sillybloggen

Adrien Rabiot, 27, har kontrakt med Juventus till juni 2023. 27-åringen var i somras nära att lämna Serie A för England och Manchester United, men övergången föll i sista stund på grund av spelarens lönekrav.

Intresset från Premier League har uppgetts fortsatt vara starkt, och nu är det inte omöjligt att fransmannen lämnar Juventus till sommaren. Det är transferjournalisten Nicoló Schira som uppger att Rabiot begär en årslön på tio miljoner euro, motsvarande knappt 110 miljoner kronor, för att förlänga med den krisande Serie A-klubben. Ett pris som ska vara alldeles för högt för Juventus, och 27-åringen väntas alltså lämna i sommar.

ANNONS
Publicerad 2022-12-04 06:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto