Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bild: United nära att värva Sommer

Sillybloggen

Yann Sommers kontrakt med Borussia Mönchengladbach löper ut i juni 2023 och därmed kan han komma att lämna som bosman i sommar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att han är nära att göra klart med en ny klubb.

Enligt tyska Bild vill nämligen Manchester United värva Sommer – och målvaktsstjärnan ska vara sugen på en flytt till Premier League-giganten. En övergång för 33-åringen skulle kunna bli aktuell redan i januari då parterna är nära att komma överens, hävdar tidningen.

Chefstränare Erik ten Hag har länge uppgetts utforska alternativ till en potentiell ersättare till David De Gea, och då ska Sommers namn ha identifierats. Manchester United har även Martin Dubravka, som är på lån från Newcastle, att tillgå i truppen på målvaktssidan.

Totalt har Yann Sommer spelat 335 matcher för Borussia Mönchengladbach sedan han värvades från FC Basel. På meritlistan finns dessutom 79 landskamper för Schweiz, som har en åttondelsfinal i VM att se fram emot senare i veckan.

ANNONS
Publicerad 2022-12-05 09:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto