Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Marca: Aston Villa förhandlar med Atlético om Felix

Sillybloggen

Atlético Madrid-forwarden Joao Felix, 23, har under den här säsongen fått varierat med speltid och är noterad för fyra mål och tre assist på 18 framträdanden. Under senaste tiden har han ryktats vara på väg bort från huvudstadsklubben, samtidigt som det publicerats uppgifter om intresse från Chelsea, Manchester United och Paris Saint-Germain.

Under tisdagen bekräftade till slut Atlético-toppen och vd:n Miguel Ángel Gil Marín att det finns en spricka mellan Felix och tränaren Diego Simeone och att det är troligt att spelaren lämnar framöver.

– Det mest rimliga är att tänka på hans avsked, även om jag skulle älska att han stannade. Men det är inte hans vilja, sa Marin i RTVE enligt COPE.

Timmar efter Marins besked kommer lite oväntade uppgifter från Spanien. Enligt den spanska tidningen Marca ligger Aston Villa bra till för en värvning av Felix, då den engelska klubbens ledning redan sägs förhandla med Marin. Vidare sägs även Felix agent Jorge Mendes vilja flytta på 23-åringen till Premier League.

Annons

Tidigare har den spanska tidningen AS rapporterat att Atlético vill ha runt 1,1 miljarder svenska kronor vid en försäljning av Felix, som anslöt för runt 1,3 miljarder kronor från Benfica under 2019.

Felix har just nu kontrakt med den spanska storklubben till sommaren 2026. I dagsläget är han iväg med Portugal på VM i Qatar, där det portugisiska landslaget ställs mot Marocko i kvartsfinal i mästerskapet.

Publicerad 2022-12-07 07:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto