Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Thern aktuell för flytt inom allsvenskan

Sillybloggen

Jonas Thern, 55, har har under senaste åren varit med och lyft IFK Värnamo till allsvenskan, och i år slutade Smålandslaget på en stabil tiondeplats i svensk fotbolls finrum.

Nu rapporterar Aftonbladet att flera allsvenska klubbar, däribland Kalmar FF, visar intresse för Thern, samtidigt som tidningen också skriver att 55-åringen har fått förfrågningar från Asien, Arabvärlden och Cypern.

Thern har ett år kvar på sitt kontrakt med Värnamo, men berättar samtidigt för Aftonbladet att han förvarnat klubben om att han “tittar på lite andra alternativ”.

– Jag kan bekräfta generellt att det finns allsvenskt intresse för mina tjänster. Det finns ett par klubbar som har hört av sig. Sedan får vi se var det tar vägen, säger han till Aftonbladet.

Thern får i dagsläget inte leda klubbar som huvudtränare på elitnivå, utan måste ingå i en tränarkonstellation. Anledningen till det är att han saknar “rätt” tränarutbildning i Sverige.

ANNONS
Publicerad 2022-12-07 09:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto