Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk media: IFK Göteborg budar på Hagen

Sillybloggen

IFK Göteborg är igång med arbetet med att fastställa klubbens spelartrupp till nästa säsong. Enligt Nettavisen är Blåvitt nu intresserat av Bodø/Glimts norske mittfältare Elias Hagen, 22, och har lagt ett bud på runt fem miljoner norska kronor, motsvarande 5,1 miljoner svenska kronor på spelaren.

Hagen kom till Bodø/Glimt från Grorud IL under 2020 och har avtal över 2025. Förra säsongen gjorde han två mål och sju assist på 33 matcher med den norska klubben. Han har vidare även en U21-landskamp med Norge på meritlistan.

Annons
Publicerad 2022-12-09 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto