Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sport: Barça vill dumpa Kessié

Sillybloggen

I somras skrev Franck Kessié på för Barcelona efter att ha lämnat Milan som bosman. Den 25-årige mittfältaren har dock inte lyckats övertyga chefstränare Xavi Hernández vilket lett till sparsamt med speltid under hösten, något som nu kan få konsekvenser.

Nu rapporterar spanska Sport att Franck Kessié kan lämna Barcelona inom kort. Enligt tidningen är den katalanska storklubbens ledning villig att acceptera bud för både lån och en permanent övergång redan i januari.

Sport hävdar dock att Kessié är fast bestämd om att övertyga Xavi om att han ska ha en plats i laget. Det återstår att se ifall han lyckas ta en startplats framöver, för hittills har det nämligen bara blivit 13 framträdanden i Barça-tröjan varav de flest inhopp.

Franck Kessiés kontrakt med Barcelona sträcker sig till 2026.

ANNONS
Publicerad 2022-12-09 20:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto