Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF nära ghanansk landslagsforward

Sillybloggen

Malmö FF har värvat Anton Tinnerholm och uppges vara överens med Derek Cornelius om en övergång. Nu kommer uppgifter som gör gällande att de himmelsblå är på väg att göra klart med ytterligare ett nyförvärv – fast av mer offensiv karaktär.

Det är ghananska Sportsworldghana som hävdar att MFF är i samtal om att värva Daniel Afriyie Barnieh, 21. Forwarden har avböjt en förlängning med Hearts of Oak, och är enligt uppgifterna aktuell för en flytt till Malmö i januari. Football Ghana skriver att övergången till MFF är nära att bli av.

Totalt har Daniel Afriyie Barnieh, som kan spela både “nia” och ytter, gjort 13 mål samt fyra assist på 69 matcher för Hearts of Oak. 21-åringen har spelat tre träningslandskamper för Ghana och var även uttagen i landslagets trupp till Qatar-VM. Däremot blev han kvar på bänken i samtliga gruppspelsmatcher.

Annons
Publicerad 2022-12-15 07:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto