Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Moukokos agent slår tillbaka mot påstådda lönekravet

Sillybloggen

Dortmunds jättetalang och tyske landslagsspelaren Youssoufa Moukoko, 18, spås gå en lysande framtid till mötes. Frågan är dock bara vilken klubb han kommer att representera i fortsättningen.

Moukoko sitter på ett kontrakt som går ut i sommar och tyska Sky har tidigare uppgett att den offensive pjäsen begär sex miljoner euro i årslön, ungefär 66 miljoner kronor, för att förlänga medan Dortmund ”bara” erbjuder fem miljoner euro, ungefär 55 miljoner kronor.

Det stämmer inte, enligt hans agent Patrick Williams. Journalisten Florian Plettenberg rapporterar att agenten i tyska Sky berättar att Moukoko fått ett sämre erbjudande än de påstådda 5-6 miljoner euro som påståtts och klubben föreslagit någonting “mycket sämre”. Samtidigt tror Williams att det finns stort intresse för superlöftet.

Annons

– En spelare som Youssoufa är intressant för alla toppklubbar i världen. Speciellt när han är ledig på marknaden och har en framtid i det tyska landslaget, säger han i Sky enligt journalisten Sven Westerschulze.

Enligt Plettenberg trycker Chelsea på för att värva Moukoko och spelaren uppges vilja fatta ett beslut om framtiden inom kort.

Tidigare har The Times upgett att även Manchester United och Liverpool jagar Moukoko.

18-åringen har den här säsongen stått för sex mål och sex assist på 22 matcher i sitt klubblag.

Publicerad 2022-12-16 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto