Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Al-Nassr vill värva Kanté

Sillybloggen

N’Golo Kanté, 31, har ett utgående kontrakt och kan därmed komma att lämna Chelsea som bosman efter säsongen. Nu kommer uppgifter som gör gällande att fransmannen då kan flytta utanför Europa.

Det är Foot Mercato som rapporterar att saudiska Al-Nassr är “mycket intresserat” av att värva Kanté i sommar. Enligt uppgifterna vill mittfältaren helst förlänga med Chelsea, men skulle det inte bli av är han öppen för en flytt till Suadiarabien.

Enligt transferexperten Fabrizio Romano vill Al-Nassr även värva Cristiano Ronaldo. Portugisen ska ha fått ett kontraktsförslag värt 2,2 miljarder kronor per säsong, men än är övergången inte helt klar då 37-åringen fortfarande har en förhoppning om att spela i Europa.

Totalt har N’Golo Kanté gjort 13 mål samt 15 assist på 262 matcher i Chelsea-tröjan sedan han värvades från Leicester 2016. På meritlistan finns även 53 landskamper för Frankrike.

Annons
Publicerad 2022-12-25 12:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto