Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: United vill ha Félix - som undviker att träna

Sillybloggen

Atlético Madrid-forwarden João Félix, 23, har under den här säsongen fått varierat med speltid och är noterad för fem mål och tre assist på 19 framträdanden. Under senaste tiden har han ryktats vara på väg bort från Atlético, och nyligen bekräftade huvudstadsklubbens vd Miguel Ángel Gil Marín att det finns en spricka mellan portugisen och tränaren Diego Simeone och att det är troligt att spelaren lämnar framöver.

Félix har sedan dess kopplats ihop med Arsenal, Chelsea och Manchester United – och under onsdagen rapporterar Relevo att United är villigt att betala fyra miljoner euro, drygt 45 miljoner svenska kronor, plus full lön för att låna forwarden resten av säsongen utan köpoption. Atlético sägs dock i sin tur helst vilja ha 12-13 miljoner euro, motsvarande 134-145 miljoner svenska kronor för att släppa iväg portugisen på lån.

Félix uppges samtidigt vara fast besluten om att byta klubb i januari, och sägs inte återvänt till lagets träning efter torsdagens möte med Elche i La Liga. Anledningen sägs vara muskelbesvär, och enligt Relevo vill spelaren helt enkelt inte riskera en skada och en operation, som kan stoppa en övergång.

Annons

Félix var under onsdagen utanför Atléticos trupp till cupmötet med Real Oviedo i Copa del Rey.

Publicerad 2023-01-04 22:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto