Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Flera PL-klubbar jagar Kolo Muani - som inte vill lämna

Sillybloggen

Manchester United, Chelsea, Liverpool och Tottenham.

Ja, det är storklubbarna som uppges vara intresserat av att värva Randal Kolo Muani. 24-åringen har gjort succé i Bundesliga med Eintracht Frankfurt och fick nyligen en oväntat stor roll för Frankrike som debutant i Qatar-VM, något som alltså inte har fått Fotbollseuropa obemärkt förbi.

Men intresserade klubbar lär få vänta.

Nu rapporterar nämligen ESPN att Kolo Muani själv är angelägen om att avsluta säsongen med Eintracht Frankfurt innan han tar ett beslut om sin framtid. Enligt uppgifter är Bundesliga-klubben öppet för att släppa forwarden i sommar om ett “rimligt” bud kommer.

Totalt har Randal Kolo Muani noterats för åtta mål samt elva assist på 23 matcher för Randal Kolo Muani sedan han värvades från Nantes inför säsongen. På meritlistan finns dessutom ett mål på fem landskamper för Frankrike.

Annons
Publicerad 2023-01-08 14:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto