Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Aston Villa sägs värva - kan bli tuff sits för Augustinsson

Sillybloggen

Sveriges landslagsback Ludwig Augustinsson, 28, gick i somras på lån från Sevilla till Aston Villa, och har sedan dess fått knapp speltid med fem framträdanden under den här säsongen. Augustinsson har både varit reserv till ordinarie vänsterbacken Lucas Digne och skadad under delar av säsongen.

Nu uppger Estadio Deportivo att Aston Villa är på väg att värva ytterligare en vänsterback i form av spanjoren Alex Moreno, 29, från Real Betis. Uppgifterna gör gällande att klubbarna är överens om en övergångssumma på 15 miljoner euro, plus två miljoner euro i olika bonusar, motsvarande 190 miljoner svenska kronor, vilket innebär att Augustinsson kan bli tredjeval som vänsterback under sista delen av säsongen.

Annons
Publicerad 2023-01-10 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto